Sudi-sudikanlah Untuk MengKlick Banner Di Bawah Ni... Thank You...

Wednesday, 13 July 2016

Keputusan Penuh - Duit Raya Giveaway by SpendaLusuh

Alhamdulillah, tamat sudah contest Duit Raya Giveaway by SpendaLusuh ni...

Dan aku pun dah buat semua cabutan sambil merakam.... tak setengah jam pun rupanya nak buat cabutan ni... hehe

So, disebabkan aku nak keluar dulu ni nak cari makanan, dah lapar giler ni, aku letak dulu video cabutan kat bawah ni, korang tengoklah dulu siapa yg menang eh...

Balik nanti, aku update lah pos ni sambil bubuh gambar lak.. sajer jer nak suruh korang tengok video ni sebenarnya...hehehe

Pemenang Hadiah Saguhati (RM 5 x 10)
3. http://theathra.blogspot.my/2016/06/duit-raya-giveaway-by-spendalusuh.html 
8. http://mykawaaiiionlinediary.blogspot.my/2016/06/duit-raya-giveaway-by-spendalusuh.html
11. http://azlanrumadibloglist.blogspot.my/2016/06/duit-raya-give-away-by-spendalusuh.html
14. http://notaharianbonde.blogspot.my/2016/06/duit-raya-giveaway-by-spendalusuh.html
33. http://littlesnorlax.blogspot.my/2016/06/duit-raya-giveaway-by-spendalusuh.html
52. http://messarah.blogspot.my/2016/07/duit-raya-giveaway-by-spendalusuh.html
66. http://loveyoucontest.blogspot.my/2016/07/duit-raya-giveaway-by-spendalusuh.html
69. http://www.khairunnisahamdan.com/2016/07/duit-raya-giveaway-by-spendalusuh.html
73. http://alyasygsanda.blogspot.my/2016/07/duit-raya-giveaway-by-spendalusuh.html
74. http://www.syahidahfadilah.com/2016/07/duit-raya-giveaway-by-spendalusuh.html


Pemenang Hadiah Tempat Ke-2 (RM 10 x 5)
18. http://farahsanusi.blogspot.my/2016/06/duit-raya-giveaway-by-spendalusuh.html
21. http://www.kennymerligal.com/2016/06/duit-raya-giveaway-by-spendalusuh.html
24. http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/06/duit-raya-giveaway-by-spendalusuh.html

70. http://fiqahhamed.blogspot.my/2016/07/duit-raya-giveaway-by-spendalusuh.html
75. http://gadeez-dec.blogspot.my/2016/07/duit-raya-giveaway-by-spendalusuh.html

Pemenang Hadiah Tempat Pertama (RM 50 x 1)
44. http://penggaliilmudunia.blogspot.my/2016/07/duit-raya-giveaway-by-spendalusuh.html


Disebabkan ada budget lebih, SpendaLusuh decided utk tambah lagi 3 cabutan utk hadiah saguhati...
So, kat bawah ni ada lagi 3 peserta bertuah yg akan dpt lagi RM 5 setiap peserta...

Pemenang Hadiah Saguhati (RM 5 x 3) - TAMBAHAN

Kepada para pemenang diharap dapat PM bank info kat FB Page SpendaLusuh https://www.facebook.com/spendalusuh

Sila PM:
1. Number Penyertaan GA
2. Nama Penuh
3. Nama Bank (kalau boleh Maybank, senang sikit)
4. No. acc Bank.

Hadiah yang tidak dituntut sehingga 31/7/2016 akan dianggap burn, dan aku akan masukkan duit tu kat dalam tabung masjid sebagai sedekah...

Tahniah kepada semua pemenang, yang kurang bernasib baik tu nanti boleh cuba lagi lain kali ye...



28 comments:

  1. tahniah buat pemenang.. Tak bertuahlah pulak.. kahkah.. tapi pengumuman pemenang ni mmg stylo habis.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum ada rezeki lagi tu bro... btw, thanks sebab sudi join ya... (y)

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. Hahhha sama tak bertuah hahahaa next time ade lg contest kita cuba lg.. Hihihi

      Delete
  2. Tahniah kpd pemenang... belum ada tuah.. ekeke..

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada pemenang..xde tuah la huhuhu

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..terima kasih admin anjurkan giveaway ni.. =)... tahniah pemenang yg lain ^_^

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah.. tq.. sy dh bg details kt fb ^^

    ReplyDelete
  6. terima kasih atas giveaway ini...tak percaya menang dpt tempat pertama..hehe..nnti saya antaq details kt Fb err..kalau bank selain maybank boleh tak?saya xdak akaun maybank la

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah... kalau boleh maybank or cimb..

      Delete
    2. Takdak akaun maybank atau cimb..kalau bank islam boleh?

      Delete
    3. hmmm... oklah, takpe bank islam.. insyaAllah Sabtu ni nanti saya bank in sekali dgn pemenang2 yg lain tu

      Delete
    4. terima kasih..baik nanti saya pm kt FB

      Delete
  7. tahniahhhhh! ramai kawann blogger yg menang :)

    ReplyDelete
  8. Assalam, saya pemenang saguhati . No 26. Nak topap boleh tak?

    Celcom 0198213146 ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam... boleh ke reload RM5 celcom online? takpelah, esok saya try tengok kat 7e kalau ada, then saya bagi number tu through fb ye... nnti PM fb page SpendaLusuh..

      Delete
  9. Ala.. tak ada rezeki..
    Tahniah buat semua pemenang.. semoga makin murah rezeki tuan blog..

    ReplyDelete
  10. tahniah kepada semua pemenang dan terima kasih kepada semua peserta yg join...

    ReplyDelete
  11. Tahniah kepada semua pemenang. Takde rezeki nak dapat duit raya.

    ReplyDelete
  12. terima kasih. alhamdulillah. rezeki. maaf lambat respond. saya dah hantar details kat fb

    tahniah juga kepada pemenang yg lain :)

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah, thank youuu =) ada rezeki kali ni. hazy dah pm kat fb =)

    ReplyDelete
  14. Tahniah kepada yang menang tak bertuah kat sini..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...