Sudi-sudikanlah Untuk MengKlick Banner Di Bawah Ni... Thank You...

Wednesday, 7 September 2016

Berhibernasi Sebentar...

Dah agak lama gak aku berhibernasi ni...

Bukan apa, aku baru jer balik dpd Bandung-Puncak-Jakarta for company trip..

Seminggu kat sana, rasa malas nak update blog...

Ni pun buat entry ni just nak bagitau yg SpendaLusuh still alive... hehe

Lagipun ada satu GA lagi yg belum close kan... GA Amstredam

Lepas balik dpd Indonesia jer kerja pun bertimbun2, sampai tak sempat nak menghadap blog...

Harap2 lepas2 raya nanti bolehlah aktifkan diri balik berblogging...

Sekian saja coretan pendek dpd aku.... Selamat menyambut Aidil Adha...


7 comments:

  1. Lama dah xnmpak entry Spenda Lusuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang agak busy Reen... bahan nak posting ada banyak, cuma takde masa nak olah...

      Delete
  2. kan, lame tak tengok entry sepnda lusuh up dekat dashboard. hope you are doing fine :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesibukan melanda spenda la mek... pastu kesihatan tak berapa nak ok skrg nih.. maklumlah org tua.. huhu

      Delete
  3. Sama la kita. hahahaha. Take care ! Oh Salam Aidiladha in advance !

    ReplyDelete
  4. Salam Aidiladha..
    Semoga akan ada ruang untuk kembali menulis di blog..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...