Sudi-sudikanlah Untuk MengKlick Banner Di Bawah Ni... Thank You...

Saturday, 24 September 2016

Giveaway Amsterdam by SpendaLusuh Ditutup

OK... Penyertaan Giveaway Amsterdam by SpendaLusuh dah Ditutup...

Jadi kat bawah ni adalah senarai peserta yang akan dipilih untuk memenangi hadiah2 seperti yg ditawarkan...



Senarai Peserta

1. http://azraq-hydrangea.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
2. http://kanvasdakwat.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
3. http://masturanasarudin.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
4. http://penggaliilmudunia.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
5. http://tujuhpetak.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
6. http://sotskirt.blogspot.com/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
7. http://duniakebahagiaanku.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
8. http://at-tarmizi.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
9. http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
10. http://nam-comel.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html

11. http://yangbaik.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
12. http://secondblogimpianacikyaanie.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
13. http://iammasitahsamsudin.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
14. http://seindahcerita.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
15. http://www.yayacendana.com/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
16. https://belogs.blogspot.my/2016/08/giveway-amsterdam-by-spendalusuh.html
17. http://hanyadihatiku.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
18. http://akhalilah.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
19. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
20. http://tintahayati.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html

21. http://www.sihatitunikmat.com/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
22. http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
23. http://littlesnorlax.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
24. http://kehidupanseorangbujang.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
25. http://msvelentine.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
26. http://jombercontest.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
27. http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
28. http://loveyoucontest.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
29. https://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
30. http://wannurnabihah.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html

31. http://mykawaaiiionlinediary.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
32. https://smoochiemallow.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
33. http://www.khairunnisahamdan.com/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
34. http://galeriduniaku.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
35. http://adna2029.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
36. http://hakmilikmyra.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
37. https://cikash.blogspot.com/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
38. http://theathra.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
39. http://norshamimi.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
40. http://miamorzafirah.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html

41. http://huhahuhajerr.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
42. http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
43. http://misztrex.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
44. http://cintahawaa.blogspot.com/2016/09/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
45. http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/09/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
46. http://muffincokelatcinta.blogspot.my/2016/09/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
47. https://mellyacrayola.blogspot.my/2016/09/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
48. http://www.mohdnoorshawals.com/2016/09/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
49. https://izyanyancinnamon.blogspot.my/2016/09/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
50. http://chasserdedroom.blogspot.my/2016/09/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html

51. http://jaguarfiey.blogspot.my/p/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
52. http://mrsablogstori.blogspot.my/2016/09/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
53. http://www.sayidahnapisah.com/2016/09/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
54. http://ftndiana.blogspot.my/2016/09/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
55. http://missobsesi.blogspot.my/2016/09/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
56. https://farhanajafri.blogspot.my/2016/09/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html


Kepada yang tak sempat join tu boleh cuba dilain masa yer...

Sekarang ni aku nak berehat dulu sambil2 nak fikir mcm mana nak select pemenang nih...

OK... good nite...

Beberapa Jam Lagi Sebelum Giveaway Amsterdam by SpendaLusuh Ditutup


Ada beberapa jam lagi sebelum GA Amsterdam ni ditutup...

Lepas ni SpendaLusuh nak berehat kejap, then baru lah umumkan siapa pemenang GA ni..,

So, siapa2 yang belum join lagi tu cepat2 join sebelum terlambat....

Aku akan tutup penyertaan pada tepat pukul 12 malam ni yer...

Good luck.... :)

Sunday, 18 September 2016

Gentle Reminder: 5 Hari Sebelum GA Amsterdam Melabuhkan Tirai..

Setelah agak lama aku berhibernasi, hari ni aku buat satu entry reminder untuk siapa2 yg masih belum join lagi GA Amsterdam by SpendaLusuh ni...



Ada lagi lebih kurang 5 hari sebelum penyertaan GA ni ditutup...

Aku ingat, lepas jer 24/9 GA tu ditutup, aku nak berehat dulu dalam sehari, then 26/9 nanti baru aku akan umumkan pemenang yang bertuah...

Siapa2 pemenang bertuah tu nanti diharap dapat PM kat fb page SpendaLusuh korang punya nama penuh dan alamat ye...

Kepada semua peserta dan bakal peserta........


Wednesday, 7 September 2016

Berhibernasi Sebentar...

Dah agak lama gak aku berhibernasi ni...

Bukan apa, aku baru jer balik dpd Bandung-Puncak-Jakarta for company trip..

Seminggu kat sana, rasa malas nak update blog...

Ni pun buat entry ni just nak bagitau yg SpendaLusuh still alive... hehe

Lagipun ada satu GA lagi yg belum close kan... GA Amstredam

Lepas balik dpd Indonesia jer kerja pun bertimbun2, sampai tak sempat nak menghadap blog...

Harap2 lepas2 raya nanti bolehlah aktifkan diri balik berblogging...

Sekian saja coretan pendek dpd aku.... Selamat menyambut Aidil Adha...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...