Sudi-sudikanlah Untuk MengKlick Banner Di Bawah Ni... Thank You...

Sunday, 2 October 2016

Finally, Keputusan Penuh Giveaway Amsterdam by SpendaLusuh..


Salam Maal Hijrah kepada semua..

Akhirnya aku dapat jugak menyempurnakan GA yg agak tertangguh ni...

Aku nak minta maaf pada semua, especially kepada peserta sebab buat korang ternanti2 siapa yg jadi pemenang GA Amsterdam ni...

Memang sepanjang 2-3 minggu lepas aku teramat busy dengan kerja dan sekali lagi masalah kesihatan...

And to cut it short, sekarang ni  aku nak umumkan pemenang GA Amsterdam by SpendaLusuh...

Disebabkan kekangan masa, aku decide untuk sekali lagi menggunakan khidmat random.org dengan function List Randomizer untuk memilih para pemenang...

Kat bawah ni adalah senarai pemenangnya...





1. Fridge magnet Amsterdam x 4













2. Key chain Holland x 3

  1. 7. http://duniakebahagiaanku.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
  2. 27. http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
  3. 18. http://akhalilah.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html


3. Coin purse Amsterdam x 3

  1. 30. http://wannurnabihah.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
  2. 9. http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
  3. 13. http://iammasitahsamsudin.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html


Kepada para pemenang diharap dapat PM your full name and delivery address kat FB Page SpendaLusuh https://www.facebook.com/spendalusuh

Hadiah2 akan diposkan.... 

Tarikh akhir tuntutan hadiah ialah pada 23/10/2016 dan siapa2 pemenang yang tuntut selepas tarikh tu, tidak akan dilayan...

Tahniah kepada semua pemenang, yang kurang bernasib baik tu nanti boleh cuba lagi lain kali ye...

Sekali lagi aku nak mohon maaf sebab lambat umumkan senarai pemenang...




p/s: sorry atas kesilapan tarikh sebelum ni dan thanks pada yg comment utk betulkan...

24 comments:

  1. Tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah rezeki,, terima kasih nanti nak pm full details

    ReplyDelete
  4. Macam mana nak pm kat page sana

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. Rezeki.. Tq..
    Nanti sha pm..

    ReplyDelete
  6. Tahniah juga buat semua pemenang..

    ReplyDelete
  7. 23/9/2016 ?? dah lepas dah la ea?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry... typo... thanks sebab bagitau ye... :)
      dah betulkan... actually 23/10/16

      Delete
  8. Tahniah korang ... Huwaaa nak coin purse amsterdam ...

    ReplyDelete
  9. Knp 23/9 ?? Kalau macam tu dah terlambat la nk tuntut ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry... typo... thanks sebab bagitau ye... :)
      dah betulkan... actually 23/10/16

      Delete
  10. Alhamdulillah....thanks taw. Suka sgt dpt coin purse.
    Tahniah gak pada yang lain :)

    ReplyDelete
  11. alaa..sedihnyaa.. sipi sipi dah nak masuk list..:( heheh..btw tahniah semua

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...